Meer energie, grip op je gezondheid, meer vitaliteit en een betere weerstand.

Als je klachten hebt en niet weet waar het vandaan komt of waar het blokkeert kun je niet effectief herstellen. En blijf je worstelen met je gezondheid.Je gezondheid is je basis van je leven. Geen beter leven zonder een betere vitaliteit. Als je dit niet op orde krijgt komen ook je andere levensgebieden onder druk te staan. 

Dan is het zwaarder om te ondernemen, je gezin komt te kort en energie voor extra dingen zoals vriendschap of een bijdrage leveren komt onder druk te staan. 


Door te weten waarop en hoe je kunt sturen blijf je vitaler, hou je een goede weerstand en zullen je klachten eerder genezen. Je leven keert ten goede en je voelt eerder wanneer en hoe je bij moet sturen. Zolang  je niet weet wat de onderliggende factoren zijn die je gezondheid in de weg staan en die je daardoor alle energie kosten kom je in een chronische situatie van herstel achterstand. Vooral  veel ondernemers en hoog opgeleide mensen vragen veel van zichzelf zonder bewust te zijn van de consequenties voor je gezondheid. Het niet herkennen dat ook leuke dingen voor uitputting kunnen zorgen is een schok. 


Met het effectief oplossen en herkennen van je onderliggende gezondheidsproblemen maak je meer veerkracht, energie en herstelmogelijkheden vrij.


En reageer je in de toekomst adequater op ogenschijnlijk kleine verstoringen. Die blijken namelijk het meestal begin te zijn van een grotere verstoring van je balans.
Wat is ervoor nodig:

Door samen te werken kan een natuurlijke behandeling je herstel en vitaliteit bevorderen.

 


Op deze manier blijf je de regie houden over je gezondheid. En kun je met mij als sparring partner een beter resultaat bereiken.

 


Je reageert eerder op signalen en weet wat je zelf kunt doen. Daardoor heb je meer grip op je gezondheid en is de kans op sneller herstel groter.

De oplossingMet een eerste meting en analyse krijg je inzicht in je situatie en de start naar een betere gezondheid op de langere termijn. 


Geen quick fix die problemen onderdrukt. 


Maar het begin van een goed herstel vermogen.Na de eerste meting werd het duidelijk dat ik mijn afvalstoffen niet goed kon uitscheiden. 

Ik stond lange tijd onder druk en heb veel van mezelf gevraagd. 

Betty legt me uit wat ik er zelf aankan doen door middel van het aanpassingen van mijn leefstijl. 

Daarnaast kreeg ik een behandeling en ondersteunende frequenties en medicatie voor mijn lever en darmen. 

Ik heb al meer energie en voel me stukken beter. Minder opgeblazen, meer energie en ik slaap beter. 

Ik ga nu door met een vervolgprogramma waardoor ik meer preventief bezig ben voor mijn gezondheid.  

Ik lees nu iedere dag een stukje en het helpt me enorm meer grip te krijgen op mijn energie en gezondheid.


K.M. 50 jaar - ondernemerHet resultaat:

Je hebt meer duidelijkheid over het ontstaan en herstel van je klachten. 

Je krijgt een route naar herstel en vitaliteit. 

Je krijgt meer energie.

Je gezondheid verbeterd.

Je slaapt beter en staat fit weer op.

Je hebt mentale helderheid

Rust in je hoofd, rust in je lijf 

Je kunt gelukkig zijn

Je immuunsysteem werkt goed

Je ontwikkeld een gezonde leefstijl.

 De investering voor de APK

€ 397,-  

Er zijn maar een paar plekken beschikbaar

Na de betaling krijg je een verzoek om je afspraak in te plannen.Ik was echt op. Hoewel ik me in normale omstandigheden uitsteken voel was het de laatste maanden met de Corona crisis ook voor mij te veel. Eerst had ik het niet in de gaten, maar ik kreeg steeds meer klachten Ik kwam op de hartbewaking terecht, wat me echt zorgen baarde. Toen daar niets te vinden bleek was dat maar half een opluchting. Wat is er met me aan de hand. Na een paar weken thuis voelde ik me nog niet veel beter. Ik kon niet tot rust komen. 

Ik besloot Betty te consulteren voor een meting en analyse. 

Daaruit bleek dat mijn systeem behoorlijk verstoord was. De besturing van rust en actie was behoorlijk uit balans en ook het malen wat is constant had werd daardoor duidelijk. De pijnen in mijn lichaam wezen op behoorlijk veel tekorten aan nutriënten. Of zoals Betty het vertelde, door de drukte had ik mijn lichaam niet de tijd gegeven alle voedingsstoffen goed op te nemen. 

Er was nog wat meer maar dit maakte me al heel duidelijk dat mijn herstel vermogen niet meer optimaal werkte en ik steeds meer achteruit aan het gaan was. 

Betty legde uit wat ik als eerste zelf moest doen. Daarnaast kreeg ik support met frequenties, middelen en oefeningen om de rust te herstellen. 

Langzaam gaat het beter. Ik slaap beter, heb meer rust in mijn hoofd en voel me weer sterker worden. 

Ik leer de signalen beter inschatten. Waar ik het vroeger negeerde, van het komt wel goed, neem ik het nu serieus. De verstoring van balans , hoe klein ook kan echt grote gevolgen hebben. Dit wil ik nooit meer meemaken. Wat een nachtmerrie. 

Na de eerste meting besloot ik meteen in het herstel en balansprogramma te stappen waardoor ik op een goede manier wordt begeleid. Ik ben blij met de uitleg van mijn klachten en de duidelijke richtlijnen om mijn energie weer in balans te krijgen. 

Het is duidelijk dat de eerste fase om rust in je hoofd en in je lijf te krijgen echt een kwestie is van energie tekorten herstellen. Dat weet Betty goed aan te pakken. Alleen praten helpt niet effectief. 


H.R. 49 jaar - IngenieurWat houdt de APK in:

  • Je vult het aanmeldformulier in.
  • Je vertelt je verhaal over jezelf, je ziektegeschiedenis en je wens.


Ik doe het volgende voor je: 

  • Meeting je door om te weten hoe het er voor staat met je energie, organen, vitaminen en mineralen, allergieën, en meer. 
  • Ik geef advies welke supplementen of natuurlijke middelen je kunnen versterken. 
  • Ik maak helende frequenties voor je in een oplossing of op een chip. 
  • Je krijgt homeopathische middelen die je versterken en je herstel in gang zetten.


Vervolg consultatie: 

  • We bespreken de uitslag van je meting. 
  • Je krijgt naar aanleiding van je meting advies over voeding, vitamines of andere middelen die je nodig hebt om in balans te komen 
  • Je krijgt tips, oefeningen etc. om jezelf te versterken. 
  • Er wordt besproken wat een passend vervolg kan zijn.

 

Je krijgt een optimale behandeling om je doel zo snel en effectief mogelijk te bereiken.  

 

Je hebt zelf een aandeel hebt in je herstel. Om dat aandeel succesvol te laten zijn, krijg je oefeningen, tips of duidelijke uitleg over de leefstijl interventies.
Betty Schouten is zich na haar studie HBO-verpleegkunde en enkele jaren werkzaam in de verpleging te zijn geweest,  zich geheel op natuurlijke gezondheid gaan richten.


Na de studie klassieke homeopathie volgde zij vele studies op het gebied van natuurlijke gezondheid vitaliteit. Docentschap aan de Academie voor Vitaliteit en haar eigen opleidingsinstituut Alvita volgde.


Al meer dan 30 jaar heeft zij een praktijk voor homeopathie en vitaliteit.

Met de financiele crisis van 2008 kwamen veel klanten kwamen met weerstandsproblemen die niet te genezen waren. Tot grote frustratie van de klant. Stress bleek meestal de onderliggende blokkade te zijn en vandaar dat Betty startte met een programma waar de klanten naast de behandeling van hun klachten ook stressmanagement leerden.

Van het een kwam het ander en de resultaten waren heel goed. De deelnemers voelden zich veel beter, veerkrachtiger en de klachten gingen over.


De Beyond Stress methode was op deze manier geboren.

Het is duidelijk dat Betty met haar Beyond stress methode ook in de Corona pandemie een bijdrage wil leveren. Nu keren we het om. Versterk je weerstand of verschillende niveaus waaronder uiteraard stressmanagement en persoonlijke veerkracht. De natuurlijke geneeswijzen zijn bij een pandemie als deze van groot belang. Dus ook met dit online consult, krijg je de samenhang die zo hard nodig is voor een goed resultaat. Betty’s passie is om gezondheidszaken op een gelijkwaardige, deskundige en prettige leerbare manier te brengen. Waardoor de deelnemer de ervaring krijgt om met Betty op een soort avontuur te gaan. Met als resultaat dat je jezelf op een unieke manier kan versterken met de basis die Betty je geeft.
Mijn leven stond op z’n kop. Borstkanker. Het was schrikken. Ik herstel nu van chemo en krijg nog een operatie en bestraling. Het is een heftige periode in mijn leven. 

Hoe kom, ik hier optimaal doorheen en hoe leef ik goed verder. Vitaal en zonder angst. 

De begeleiding van Betty, zowel praktisch, met natuurlijke middelen en de frequenties zorgen ervoor dat ik me goed voel. 

Ik voel me begrepen en kan sparren over mijn vragen, wat het optimale herstel is voor mijn vitaliteit. 

En natuurlijk persoonlijke kwesties die zeker in dit soort situaties naar boven komen. Door het luisterend oor en de ruimte die ik krijg kan ik analyses maken wat voor mij werkt en ik kan dat ook doen. 

Het gaat steeds beter, ik reageer goed en de bestraling is inmiddels bijna afgelopen. 

Ik ga weer leven en blijf bij Betty voor support voor vitaliteit. Het doet me goed om de praktische informatie en tips toe te passen. Het geeft me rust en dat is nu belangrijk voor me. 


M.A. 45 jaar - DirecteurDe investering voor de APK

€ 397,-  

Er zijn maar een paar plekken beschikbaar

Na de betaling krijg je een verzoek om je afspraak in te plannen.>